Patagonia Xpress

Patagonia Xpress tilbyder en sikker, komfortabel og luksuriøs måde at sejle mellem de populære turistmål i Indonesien. Backpackere, rejsende, og de lokale, er glade for den billige og stabile service som selskabet tilbyder. Deres ruter dækker områder som Padang Bai, Bali og Gili Island.

Patagonia Xpress’ færge er 33 meter lang og 6 meter bred, og kan transportere op til 174 passagerer på de korte overfarter. To dæk er tilgængelige for passagerer - nederste dæk er et hyggeligt rum med fuldt fungerende aircondition, toiletter, fire 32" fladskærms tv og gratis trådløs internetadgang som underholdning. Wi-Fi er en bonus, men er ofte unødvendig, hvis du tager den fantastiske udsigt over det omkringliggende vand og landskab, i betragtning. Især den rummelige solterrasse, der tilbyder en forfriskende brise, er et godt supplement til den smukke udsigt. Udsigten kan nydes velvidende, at sejladsen leveres på et robust bygget aluminiumskib.

Skibet har ikke kun moderne faciliteter, det har også en bred vifte af sikkerhedsudstyr ombord, som sammen med det flittige og organiserede personale giver mulighed for en hurtig og sikker rejse. Redningsveste, brandslukkere, GPS og AIS teknologi samt et højteknologisk CCTV-system tager højde for alle scenarier og sikrer passagerernes sikkerhed, som for færgeselskabet er af afgørende betydning.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Patagonia Xpress produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning. Sammenlign Patagonia Xpress sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Læs mere Læs mindre