National Ferries Company
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

National Ferries Company

National Ferry Company, eller NFC, er ejet af regeringen i Sultanate Oman og tilbyder hurtige færgeforbindelser mellem mange destinationer langs Oman kysten, inklusiv Muscat, Khasab, Lima, Shinas, Dibba og Masirah.

Den 3000 kilometer lange Sultanate Oman kystlinje, gør at NFCs tjenester er en nødvendighed for lokale og turister, og er en vigtig forbindelse mellem havnene.

NFC betjener de to hurtigste færger i verden – Shinas og Hormuz, som begge kan nå hastigheder på over 55 knob, og disse 65 meter lange færger kan bære op til 208 passagerer og 56 biler. Om bord finder man et udvalg af behagelige økonomi, Business og VIP klasse sæder, samt tv-skærme, drikkevarer og lette forfriskninger. Under overfarten kan man nyde den maleriske og majestætiske kystlinje.

Siden deres start i 2008, har NFC vundet adskillige priser, og transporterer over 250,000 passagerer og 52,000 biler.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign National Ferries Company sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking