Milna til Korcula Island færge

Milna Korcula Island færgeruten forbinder Kroatien med Korcula. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, TP Line. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Milna Korcula Island færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Milna - Korcula Island færgeselskaber

  • TP Line
    • 7 Afgange Ugentlig 2 t 20 m
    • Få pris

Korcula Island Guide

Den kroatiske ø Korcula er en af de grønneste øer i Adriaterhavet og også en af de mest populære destinationer i Kroatien. Øens navn var oprindelig Korkyra Melaina (Sorte Korfu), givet af grækerne, som navngav mange af de kroatiske øer. Øen har en rig kulturel og kunstnerisk arv, og er et paradis for naturelsker med mange strande og bugter, ubeboede øer og fantastiske udsigter. Øens største by er også kaldt Korcula og er en typisk middelalderlig dalmatisk by, med runde tårne og røde overdækkede huse.
Byens gamle bydel er en muret middelalderby, der ligger på et stykke jord, der stikker ud i Peljesac kanalen. Den gamle by er præget af smalle gader, der alle starter fra byens hovedgade. Arkitekturen i den gamle by er primært påvirket af venetiansk renæssance, men der er også nogle fine eksempler på arkitektur fra 1930erne.