Glossa til Agios Konstantinos færge

Glossa Agios Konstantinos færgeruten forbinder Skópelos Ø med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Glossa Agios Konstantinos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Glossa til Agios Konstantinos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Skópelos Ø til Grækenland side

Glossa - Agios Konstantinos færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 3 Afgange Ugentlig 2 t 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Glossa Agios Konstantinos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Glossa Guide

Glossa er beliggende i Sporaderne, omkring 11 km nordvest for Skopelos by og 23 km fra Hora. Landsbyen betragtes som en af de mest maleriske i regionen, og den er præget af smalle gader og stier og traditionelle huse, med to etager, hængende træ balkoner og tegltage. Landsbyen, der ligger i bjergene omkring 300 m over havets overflade, har en fantastisk udsigt og har formået at forblive upåvirket af den moderne livsstil.

Skopelos er forbundet med båd til havnene i Volos og Agios Konstantinos på fastlandet og øerne Skiathos og Alonnisos.

Agios Konstantinos Guide

Byen Agios Konstantinos ligger i Phthiotida, Phthiotis i Grækenland. Phthiotida regionen omfatter de nordlige og sydlige kyster på Malia bugten. Regionen fortsætter også indenlands, langs dalen af floden Spercheios og mod syd dækker den de øvre dele af Cephissus Valley. Regionen har også flere bjergkæder, som omfatter Othyrys i nordøst, Tymfristos i vest og Vardousia i sydvest, Oeta i syd og Kallidromo i sydøst.

Phthiotida var en region i det antikke Grækenland og dækkede et område, der nu ligger i den nordlige del af den nuværende region, og den sydlige del af den nuværende Magnesia region.

Byen har en havn med regelmæssige færgeforbindelser til øerne Skiathos, Skopelos og Alonnisos.