fjord_line_fjord_cat

Fjord Cat

Drevet af Fjord LineHirtshals Kristiansand ruten

Fjord Line Express HSC Fjord Cat leverer en behagelig rejse i behagelige sæder, et udvalg af mad og talrige varer til god pris i den skattefrie butik. Fjord Cat kan bære op til 900 passagerer og 220 biler, men Fjord Line begrænser dette til under 700 passagerer og 180 biler for at sikre, at der er masser af plads om bord. HSC Fjord Cat er indehaver af verdensrekorden for den hurtigste krydsning over Atlanterhavet. Rekorden blev sat i 1998 da hun, med en gennemsnitshastighed på omkring 76 km/t (41 knob) var den første færge til at krydse Atlanterhavet på mindre end tre dage.

Kabiner/sæder ombord

I den store salon på dæk 2 finder du standard siddepladser som er inkluderet i din færgebillet. Hvis du ønsker en mere behagelig salon med siddepladser rundt om et bord, kan du opgradere til Comfort Class, som er grupperet i 4, 6 og 8 siddepladser rundt om et bord. Du kan også vælge at tilføje en all-inclusive buffet til Comfort Class sæder. Buffet bordet er ledigt op til 30 minutter før ankomst og inkluderer mineralvand, øl, vin og kaffe (ingen øl/vin er inkluderet i morgenbuffet).

Mad og drikke ombord

Fjord Cat har en buffet restaurant som tilbyder morgenmad, frokost og middag. Den klassiske morgenbuffet giver en god start på dagen, mens frokostbufften tilbyder et udvalg a fbåde varme og kolde retter, kager og kaffe. Middagsbufften tilbyder et stort udvalg af varme og kolde retter og der er også en salatbar og desserter. Udover buffet restauranten er der en cafe på dæk 2 og en kiosk på dæk 3, som sælger hotdogs, is, sandwiches og drikkevarer.

Shopping ombord

Fjord Cat har en skattefri butik hvor du blandt andet kan købe kosmetik, tøj, parfume, slik, chokolade og spil.

Yderligere faciliteter ombord

Der er mobiltelefon dækning ombord som leveres af Maritime Communications (MCP). Tjenesten bliver opkrævet via din telefonoperatør med en sats svarende til internationale priser.

Tilgængelighed

Hvis du har brug for assistance før, under eller efter din rejse skal du lade os vide dette når du booker din færgebillet, og efterfølgende skal du oplyse det når du tjekker ind. Der er ingen elevatorer på Fjord Cat og derfor har kørestolsbrugere ikke adgang til Comfort Class salonen, som kun er tilgængelig via trapper.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores Fjord Cat guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Om bord Fjord Cat

fjord_line_fjord_cat_basic_seats fjord_line_fjord_cat_buffet fjord_line_fjord_cat_comfort_lounge_seats fjord_line_fjord_cat_seating_area fjord_line_fjord_cat_tax_free_shop

Fjord Cat anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!