Fantasea Cruising Magnetic

Fantasea Cruising Magnetic leverer hurtige og regelmæssige ruter mellem Townsville i det nordøstlige Queensland, Australien og Nelly Bay på Magnetic Island, der ligger 8 km fra kysten.

Fantasea Cruising Magnetic er en del af The Riverside Marine Group og har tjent Townsville området siden 1990, da det blev købt under navnet Capricorn Barge Company Pty Ltd.

De har også leveret væsentlige ting til øen, herunder mad, byggematerialer og brændstof, hvilket væsentligt har forbedret turistindustrien på Magnetic Island over de sidste 22 år.

Med deres moderne katamaran, Fantasea Arcadia, kan man rejse til og fra den smukke ø i komfort og stil. Ombord finder man sæder, toiletter og et sortiment af forfriskninger.

Fantasea Arcadia har en sejlplan, der giver en muligheden for at bruge en hel dag på at udforske afsondret strande, vandrestier og nationalparker på en af Australiens mest solrige øer.

Brug directferries.dk for at finde Fantasea Cruising Magnetic sejlplaner, priser og booke Fantasea Cruising Magnetic færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Fantasea Cruising Magnetic med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Fantasea Cruising Magnetic ruter

Alternative selskaber og ruter