Vancouver Island

Sammenlign færger fra Vancouver Island til Canada

Der er 3 ferry routes mellem Vancouver Island og Canada med 23 afgange dagligt. BC Ferries leverer 3 routes, Swartz Bay til Tsawwassen sejler 8 gange dagligt, Departure Bay til Horseshoe Bay sejler 7 gange dagligt, & Duke Point til Tsawwassen som sejler 8 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Vancouver Island til Canada for at tjekke informasjon.

Vancouver Island Canada kort

Tryk her for kort

Om Vancouver Island:

Vancouver ligger i Britisk Columbia i Canada, og er den største ø i Stillehavet, øst for New Zealand.

Vancouver har endeløse mængder af uberørt vildmark, med store søer, tætte skove og utrolige baggrunde, hvilket gør den til et paradis for vandrere.

Øens kulturelle centrum og største forlig, Victoria, ligger i syden. Byen er præget af farverige butikker, barer og et stort netværk af cykelruter. Victoria, som ofte betragtes som den mest ’engelske’ by i landet, har masser at tilbyde ivrige historikere, med et udvalg af spændende museer og det ikoniske Craigdarroch Castle fra det 19. århundrede.

Der er mange nationale og internationale færgeruter fra Vancouver. Man kan sejle til mange byer på Britisk Columbias kyst og til Seattle i USA.

Om Canada:

Canada ligger i Nordamerika, med USA mod syd og Grønland mod nordøst.

Canada har imponerende landskaber, lige fra enorme bjerge og glitrende gletsjere til uhyggelige skove og maleriske strande.

Spektakulære bylandskaber kan findes i hovedstaden, Ottawa, den kosmopolitiske by, Toronto og den fransktalende by, Montreal. Inden for disse byer, kan man nyde en levende kunstscene, et varierende køkken og utrolige musik begivenheder, som Jazz fester og klassiske repertoire teater.

Hvis man vil krydse grænsen fra USA, er der regelmæssige færger fra Seattle, Washington til Vancouver. Der er også masser af færgeservier langs den Britisk Columbia kyst, med forbindelser mellem de populære øer Victoria og Graham.