Vancouver Island

Sådan bookes færger fra Vancouver Island til Canada

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Vancouver Island og Canada leveret af 1 færgeselskab – V2V Vacations. Victoria til Vancouver færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 3 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Vancouver Island Canada overfarten mellem Victoria og Vancouver.

Vancouver Island Canada kort

Tryk her for kort

Færger fra Vancouver Island til Canada

Om Vancouver Island:

Vancouver ligger i Britisk Columbia i Canada, og er den største ø i Stillehavet, øst for New Zealand.

Vancouver har endeløse mængder af uberørt vildmark, med store søer, tætte skove og utrolige baggrunde, hvilket gør den til et paradis for vandrere.

Øens kulturelle centrum og største forlig, Victoria, ligger i syden. Byen er præget af farverige butikker, barer og et stort netværk af cykelruter. Victoria, som ofte betragtes som den mest ’engelske’ by i landet, har masser at tilbyde ivrige historikere, med et udvalg af spændende museer og det ikoniske Craigdarroch Castle fra det 19. århundrede.

Der er mange nationale og internationale færgeruter fra Vancouver. Man kan sejle til mange byer på Britisk Columbias kyst og til Seattle i USA.

Om Canada:

Canada ligger i Nordamerika, med USA mod syd og Grønland mod nordøst.

Canada har imponerende landskaber, lige fra enorme bjerge og glitrende gletsjere til uhyggelige skove og maleriske strande.

Spektakulære bylandskaber kan findes i hovedstaden, Ottawa, den kosmopolitiske by, Toronto og den fransktalende by, Montreal. Inden for disse byer, kan man nyde en levende kunstscene, et varierende køkken og utrolige musik begivenheder, som Jazz fester og klassiske repertoire teater.

Hvis man vil krydse grænsen fra USA, er der regelmæssige færger fra Seattle, Washington til Vancouver. Der er også masser af færgeservier langs den Britisk Columbia kyst, med forbindelser mellem de populære øer Victoria og Graham.