Tasmania

Sammenlign færger fra Tasmania til Australien

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Tasmania og Australien leveret af 1 færgeselskab – Spirit Of Tasmania. Devonport (Tasmania) til Melbourne færge overfarten sejler Weekly med en sejltid fra omkring 9 time 0 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Tasmania Australien overfarten mellem Devonport (Tasmania) og Melbourne.

Tasmania Australien kort

Tryk her for kort

Færger fra Tasmania til Australien

Om Tasmania:

Tasmanien, eller ’Tassie’ som det er kendt lokalt, ligger omkring 240 kilometer ud for den sydøstlige kyst af Australiens fastland og har en befolkning på omkring en halv million.

Tasmanien er et sted af vilde og smukke landskaber, venlige og hjælpsomme mennesker, en afslappet livsstil, vin, mad og historie.

Det er også Australiens mindste stat og 40 procent af Tasmanien er en nationalpark og et verdens kulturarv område.

Det er nemt at komme til Tasmanien via båd. Færger afgår fra Melbourne på fastlandet til East Devonport på Tasmanien. Den populære færgeservice sejler hele året rundt og er serviceret af TT-Line på deres Spirit of Tasmania færger.

Om Australien:

Australien er verdens største ø – men mindste kontinent. Det er det 6 største landmasse og har det tredje største hav område i verden.

Australien er kendt for sin forskelligartede natur miljøer, unikke dyreliv, spektakulære landskaber og kosmopolitiske byer. De kystnære byer Sydney og Melbourne, Guldkysten i Queensland og verdens største koralrev er alle gode steder at besøge.