Lombok

Sammenlign færger fra Lombok til Gili Islands

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Lombok og Gili Islands leveret af 1 færgeselskab – Gili Getaway. Bangsal til Gili Gede færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 1 time 0 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Lombok Gili Islands overfarten mellem Bangsal og Gili Gede.

Lombok Gili Islands kort

Tryk her for kort

Færger fra Lombok til Gili Islands

Om Lombok:

Lombok er en indonesisk ø beliggende mellem Bali mod vest og West Nusa Tenggara mod øst.

Selvom øen ofte er overset på grund af den populære ø ved siden af, har Lombok udsøgte strande, fascinerende landmærker, inklusiv landets næsthøjeste bjerg, og gode surfing forhold.

Gili-øerne ligger lige ved Lomboks nordvestlige kyst og må besøges. De har en unik og afslappet atmosfære og et livligt natteliv, med dejlige strande og fantastisk snorkling.

Det er nemt at udforske øerne i det indonesiske øhav med færge. Fra Lomboks vestkyst er der mange ruter på tværs af Lombokstrædet til Bali.