Great Barrier Island

Sammenlign færger fra Great Barrier Island til New Zealand

Der er 2 ferry routes mellem Great Barrier Island og New Zealand med 2 afgange ugentligt. Sealink NZ leverer 2 routes, Great Barrier (Tryphena) til Auckland sejler 1 gange dagligt, & Great Barrier (Port Fitzroy) til Auckland som sejler 1 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Great Barrier Island til New Zealand for at tjekke informasjon.

Great Barrier Island New Zealand kort

Tryk her for kort

Færger fra Great Barrier Island til New Zealand

Om New Zealand:

New Zealand er et lille land, på størrelse med Storbritannien eller Japan. Med en befolkning på bare 4 millioner, er landet ikke overfyldt.

New Zealand består af to hovedøer – Nordøen og Sydøen og mange mindre øer i det sydlige Stillehav. Øgruppen ligger ca. 1600 km sydøst for Australien.

New Zealand har et tempereret klima. Vinteren er temmelig kold i den sydlige del af Sydøen, men mild i den nordlige del af Nordøen.

Fordi øgruppen er beliggende på marginen af to kolliderende tektoniske plader (Stillehavet og Indo-Australien) er jordskælv almindelig, især i den sydvestlige del af Sydøen og centrale del af Nordøen. Som resultat af dette, er Nordøen præget af flere aktive og hvilende vulkanske kegler.

Wellington er New Zealands hovedstad. Byen er bygget på forstranden af Wellington Harbour og er omgivet af bjerge, der giver et naturskønt hjem for mange af landets nationale attraktioner.