England

Sådan bookes færger fra England til Isles of Scilly

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem England og Isles of Scilly leveret af 1 færgeselskab – Isles Of Scilly Travel. Penzance til St Mary's færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 2 timer 45 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på England Isles of Scilly overfarten mellem Penzance og St Mary's.

England Isles of Scilly kort

Tryk her for kort

Færger fra England til Isles of Scilly

Om England:

England omfatter de centrale og sydlige dele af Storbaitannien, som ligger i det nordlige Atlanterhav, adskilt fra det kontinentale Europa.

Landet er det største af de fire lande, der udgør Storbritannien, og omfatter også 100 mindre øer, herunder Isle of White og Isle of Scilly.

Englands hovedstad, London, er et stort og varieret center og en global hovedstad af finans, mode og kultur.

Rejse med færge er populært blandt den britisk offentlighed og som en ø med et væld af førsteklasses havne, er en England et afgangspunkt til mange destinationer, både indenlandske og internationale. Mange af verdens førende færgeselskaber er velkendte navne.