Bay Ferries

Bay Ferries sejler langs Canadas østkyst, og forbinder Nova Scotia med Saint John i New Brunswick og Portland, Maine, i den østlige del af USA.

Færgeselskabet, der startede i 1997, tilbyder den hurtigste rute fra Portsland til den smukke Nova Scotia provins, samt daglige afgange til og fra Saint John.

CAT er en hurtigfærge, som sejler til Nova Scotia i cirka halvdelen af den tid, det tager at køre fra Portland, og har et godt udvalg af faciliteter og dygtige medarbejdere.

MV Fundy Rose er en større færge, som kan transportere alle typer køretøjer fra biler til lastbiler og motorcykler. Her er masser af plads på soldækket, som er ideelt til hvalsafari. Man kan også nyde lækker morgenmad, frokost og middag om bord i Acadia Eatery, arbejde i business centeret med gratis wifi, eller slappe af i en af de to film saloner.

Med directferries.dk kan du finde Bay Ferries sejlplaner, billetpriser og booke Bay Ferries færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Bay Ferries med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Bay Ferries ruter