Stockholm til Helsingfors færge

Stockholm Helsingfors færgeruten forbinder Sverige med Finland og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 7 gange Uge, Viking Line 7 gange Uge & St Peter Line servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 15 overfarter Uge på Stockholm Helsingfors overfarten mellem Sverige og Finland og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Rute og havn detaljer

Stockholm til Helsingfors færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Finland side

Stockholm - Helsingfors færgeselskaber

 • Tallink Silja
  • 7 Afgange Ugentlig 16 t 10 m
  • Få pris
 • Viking Line
  • 7 Afgange Ugentlig 16 t 40 m
  • Få pris
 • St Peter Line
  • 1 Afgang Ugentlig 18 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Stockholm Helsingfors Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Stockholm Helsingfors ruten er for en bil og 2 passagerer.

Stockholm Helsingfors færge anmeldelser

 • "Information"

  Hej, vi havde en god tur med Viking Line! Men, da vi bookede, fik vi ingen information om servicen af mad og drikke. Informationen for akkommodation var ikke nok. Ellers var det genialt.

  'Anonym' rejste på Stockholm Helsingfors ruten med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig oplevelse"

  Det var en dejlig oplevelse med Viking Line. Den toldfri butik havde gode tilbud og gode produkter. Der var et godt udvalg til morgenmaden, og maden var god. Skibet er enkelt, men jeg er sikker på, at dette er den bedste måde at rejse fra Stockholm til Helsingfors og tilbage.

  'Diana Helena' rejste på Stockholm Helsingfors ruten med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk"

  Det var fantastisk, vi troede, at det ville være en lille færge, men det var mere som et krydstogtskib med fremragende restauranter og service.

  'Igor' rejste på Stockholm Helsingfors ruten med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie"

  Returrejse, god værdi for pengene, skibet var punktligt og havde gode faciliteter.

  'Andrew' rejste på Stockholm Helsingfors ruten med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er fordelt over 14 øer i den sydøstlige del af landet. Der er mange kulturelle institutioner beliggende i Stockholm og regionen er hjemsted for tre af Sveriges verdensarv områder. Disse er Drottningholm Slot, Skogskyrkogården og Birka. Stockholm var også nævnt som Kulturhovedstaden i 1998. Med over 100 museer, har Stockholm et af de højeste antal museer af nogen by i verden. Nationalmuseet er nok det mest berømte og indeholder landets største samling af kunst. Det har omkring 16.000 malerier og 30.000 kunstgenstande.

Stockhoms havn er en hovedindgang til Sverige og derfor en vigtig havn for både fragt og passagerer, der rejser til og fra Finland, Rusland og de baltiske lande. Havnen ligger tæt på byens centrum.

Helsingfors Guide

Helsingfors er Finlands hovedstad, og ligger i den sydlige del af landet på bredden af Den Finske Bugt. Byen er ganske lille, og det er nemt at udforske byens arkitektur, kultur, parker, skove og kystlinje på fods. En populær attraktion i byen er Finlands nationalmuseum, som indeholder en stor samling, som går fra forhistorisk tid og frem til i dag. Museet ligger i en neo middelalderborg, som er en populær attraktion i sig selv. For besøgende, der nyder historie, omfatter andre museer i byen Helsingfors bymuseum, Helsingfors universitet og naturhistorie museet.
Der er daglige færgeforbindelser fra Helsingfors til Estland, Sverige og Tyskland. Helsingfors kan også nås med færge fra Rusland og Polen.