Salina til Milazzo færge

Salina Milazzo færgeruten forbinder Æoliske Øer med Sicilien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines sejler op til 10 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 25 minutter mens Siremar servicen sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid fra 2 t 35 m.

Der er 15 overfarter dag på Salina Milazzo ruten mellem Æoliske Øer og Sicilien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Salina - Milazzo færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 10 Afgange Dagligt 1 time 25 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Afgange Dagligt 2 t 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Salina Milazzo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Salina Milazzo ruten er for en bil og 1 passager.

Salina Guide

Salina udgøre en del af den Æoliske øgruppe, og ligger nord for Sicilien og er den næststørste ø i skærgården. Øen er opdelt i tre særskilte områder; Santa Marina, som ligger på østkysten, Malfi i nord og Leni i den sydvestlige del. Salina, som har en historie, der kan spores tilbage til det 4. århundrede, begyndte som en græsk bosættelse, som på det tidspunkt hed Didyme. Øen var dog beboet helt tilbage til bronzealderen, og er siden da blevet udviklet og opgivet mange gange. Øen er populær for turister, og en af de mest populære seværdigheder er saltsøen ved Lingua, som engang var stedet for produktion af havsalt, hvorfra navnet Salina (”salt mølle” på italiensk) stammer fra. Andre populære attraktioner er de romerske grave, der ligger på skråningerne af Fossa og Sanctuary of Madonna del Terzito, beliggende mellem Malfi og Leni.

Salina har to havne, Santa Marina og Rinella, der betjenes af færger til Napoli, Palermo, Reggio Calabria, Messina og Milazzo.

Milazzo Guide

Den italienske by Milazzo ligger på den nordøstlige kyst af Sicilien, vest for byen Messina, og er kendt for sin historiske landsby og dejlige strande. Der er en befæstet citadel og et midderalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydel, hvor der også findes mange religiøse bygninger. En populær attraktion i den gamle bydel er Shrine of St Francesco di Paola, som daterer tilbage til det 18. århundrede og blev bygget på stedet af en tidligere kirke, der daterer tilbage til det 15. århundrede.