Puttgarden til Rødby færge

Puttgarden Rødby færgeruten forbinder Tyskland med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Scandlines. Der er op til 48 afgange dag med sejltid fra ca. 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Puttgarden Rødby færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Puttgarden - Rødby færgeselskaber

 • Scandlines
  • 48 Afgange Dagligt 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Puttgarden Rødby Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Puttgarden Rødby ruten er for en bil og 2 passagerer.

Puttgarden Rødby færge anmeldelser

 • "Elsker Scandlines"

  Jeg har nu brugt Puttgarden/Rødby overfarten 4 gange. Dette er en fremragende service og gør det muligt for os, at rejse fra syd Wales til Växjo i Sverige.

  'James' rejste på Puttgarden Rødby ruten med Scandlines

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge"

  Vi havde en dejlig tur fra Puttgarden til Rødby. Men, baseret på informationen givet ombord, tog vi en yderligere tur fra Helsingør til Sverige, kørte ned langs kysten til Malmø og over broen til København, og forventede at få de to ture til nedsat pris, men dette var ikke tilfældet. Vi måtte betale fuld pris og fik at vide, at reduktionen ikke var tilgængelig. Kan I undersøge dette og forklare, hvorfor tjenesten ikke var tilgængelig, når der nu blev informeret om det. Kan ikke kommentere catering, da vi ikke brugte det.

  'Ken' rejste på Puttgarden Rødby ruten med Scandlines

  Læs mere Læs mindre
 • "En god service"

  En meget effektiv service. Hvis man ankommer før sin afgang, vil personalet forsøge, at få en på en tidligere afgang.

  'Richard' rejste på Puttgarden Rødby ruten med Scandlines

  Læs mere Læs mindre
 • "Besøg til Stockholm"

  På vores rejse tilbage fra Rødby til Puttgarden, betalte vi for buffeten, som var en smule dyrt, men fremragende kvalitet. Personalet om bord på skibet var meget hjælpsomme og venlige.

  'Nigel' rejste på Puttgarden Rødby ruten med Scandlines

  Læs mere Læs mindre

Puttgarden Guide

Den tyske by og havn Puttgarden ligger på den tyske ø Femern, på en vigtig sejlrute mellem Tyskland og Danmark. Femern ø var en del af det danske hertugdømmet Slesvig fra middelalderen indtil 1864.

Mellem 1961 og 1963 blev en tog færgeterminal bygget i byen, samtidig med at Femern blev forbundet med fastlandet via en bro. Siden afslutningen af Storebæltsbroen i Danmark, har ruten via Puttgarden været mindre brugt af tog, men havnen bruges stadig af Scandlines færger.

Der er færgeforbindelse mellem Puttgarden og Rødby i Danmark, og sejltiden er ca. 45 minutter.

Rødby Guide

Havnebyen Rødby ligger på Lolland og er nok bedst kendt for at være hjemsted for Lalandia Feriecenter, som er byens største attraktion. Der er mange ting at lave i parken, som inkluderer Aquadome, hvor besøgende kan nyde et tropisk klima og vandrutsjebaner, samt en række andre vandbaserede aktiviterer. Der er også et godt udvalg af restauranter, butikker, mini golf, en skibakke, skjøtebane, bowlingbane og Monky Tonky Land.

Lolland kendes nogle gange som ”pandekage øen” på grund af sit flade terræn; det højeste punkt er blot 25 meter over havets overflade og ligger lige udenfor landsbyen Horslunde.

Byen er også kendt for sine færger til Puttgarden i Tyskland, en af de travleste færgeruter i Europa. Der er færgeafgange hvert 30 minut, næsten hele døgnet. Havnen ligger ca. 5 km sydvest af byen.