Porto Empedocle til Lampedusa færge

Porto Empedocle Lampedusa færgeruten forbinder Sicilien med De Pelagiske øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 15 minutter mens Siremar servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 t 40 m.

Der er 10 overfarter Uge på Porto Empedocle Lampedusa ruten mellem Sicilien og De Pelagiske øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Porto Empedocle - Lampedusa færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 5 Afgange Ugentlig 4 t 15 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Afgange Ugentlig 10 t 40 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Porto Empedocle Lampedusa Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Porto Empedocle Lampedusa ruten er for en bil og 2 passagerer.

Porto Empedocle Guide

Byen Porto Empedocle på den italienske ø Sicilien ligger på kysten af strædet Sicilien og har længe fungeret som porten til Agrigento, hovedstaden i provinsen af samme navn. Der er nogle steder, som er værd af besøge i byens historiske centrum, som er karakteriseret af smalle snoede gader. Den mest populære attraktion i byen er nok dens domkirke. Væk fra byen, er hovedattraktionerne Valley of the Temples og dets museum. Byens indtægt kommer fra landbrug, fiskeri, lægemidler og stensalt raffinering.

I 2003 skiftede byen officielt navn til Porto Empedocle Vigata, efter navnet på den fiktive by, hvor de populære romaner af Andrea Camillieri, en berømt italiensk forfatter oprindeligt fra Porto Empedocle, om detektic Montalbano er placeret.

Agrigento regionen er populær vlandt tursister, som et resultat af sin rige arkæologiske historie.

Der er færgeforbindelser til Lampedusa og Linosa.

Lampedusa Guide

Lampedusa er en italienske ø, der ligger i Middelhavet, omkring 177 km fra den sicilianske kyst og 113 km fra Tunesiens kyst. Lampedusa er den sidste italienske jord før den afrikanske kyst. Øen er en populær destination for dykkere og for dem, der ønsker at nyde det dejlige middelhavsklima.
Øens terræn er temmelig utilgængeligt i nord og vest, men der er dejlige sandstrande på øens østlige og sydlige kyster.
Der er en færgeforbindelse fra øens havn til Porto Empedocle.