Kristiansand til Hirtshals færge

Kristiansand Hirtshals færgeruten forbinder Norge med Danmark og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Fjord Line sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Color Line servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 15 m.

Der er 35 overfarter Uge på Kristiansand Hirtshals ruten mellem Norge og Danmark. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Kristiansand til Hirtshals færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Norge til Danmark side

Kristiansand - Hirtshals færgeselskaber

 • Fjord Line
  • 3 Afgange Dagligt 2 t 15 m
  • Få pris
 • Color Line
  • 14 Afgange Ugentlig 3 t 15 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Kristiansand Hirtshals Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kristiansand Hirtshals ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kristiansand Hirtshals færge anmeldelser

 • "Ingen problemer der :-)"

  Da vi ankom til check-in, vidste de, hvem vi var.. I løbet af 2 min holdt vi i kø - efter 30 min sejlede vi til tiden og vi ankom også til tiden... Meget fin overfart med en udemærket service. Også vores kommunikation med Direct Ferries har været nem og problemfri.

  'Trine Bjerring' rejste på Kristiansand Hirtshals ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Lækker færge"

  Dejlig tur, et eventyr for de to seksårige jeg havde med, fedt med skattejagten man kan lavce på egen hånd, mere af det! Og flot med børneshow. God plads på færgen, flotte faciliteter, og billige billetter😊

  'Mie' rejste på Kristiansand Hirtshals ruten med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Forsinkelse !!!"

  Færgen var 1 1/2 time forsinket. Manglende information omkring hvornår vi kunne komme afsted, selv om der var rullende tekst på skærme. Måtte ændre reservation på færge i Jylland, med mer omkostninger tilfølge !

  'Jan Gerner' rejste på Kristiansand Hirtshals ruten med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre

Kristiansand Guide

Den norske by Kristiansand ligger i Vest-Agder amt og er Norges femtestørste by. Byen blev grundlagt i 1641 af Christian IV fra hvem byen har fået sit navn. Den ”sande” komponent af navnet refererer til den sandede næs byen blev bygget på. Mange turister besøger byen, især i sommermånederne, og Kristiansand Dyrepark, som ligger øst for byen, er af særlig betydning. Med knap en million besøgende i 2012, er dyreparken Norges anden mest besøgte attraktion, efter Holmenkollen. De fleste af parkens dyr er i deres naturlige omgivelser.

Byens havn har færgeforbindelser til Sverige, Danmark og Storbritannien. De to vigtigste ruter er til Gøteborg i Sverige, der begynder og slutter i Newcastle i England, og til Hirtshals i Danmark. Faciliteter i havnen inkluderer offentlige telefoner, toiletter, en butik og god adgang for handikappede passagerer.

Hirtshals Guide

Hirtshals er en by og havn, som ligger på toppen af den jyske halvø i det nordlige Danmark, på kysten af øen Vendsyssel-Thy. Byen blev udviklet omkring en havn, der blev bygget mellem 1919 og 1931 og blev forbundet til resten af Danmark af en jernbanestrækning mellem Hirtshals og Hjørring i 1925. Byens fiskerflåde er nu et af de største i Danmark, og sammen med turisme, spiller fiskeri en vigtig rolle i byens økonomi.
Byens butikker holdes travle af passagerer, der kommer fra byens havn. Dette er især tilfældet for de norske passagerer, der handler i byen året rundt. En af de mest populære attraktioner i byen er Nordsøen Oceanarium, som er et af Europas største akvarier og har over 70 forskellige arter i sin samling.
Der er færgeforbindelser fra Hirtshals til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjör og Torshavn.