Ibiza til Palma færge

Ibiza Palma færgeruten forbinder Ibiza med Mallorca og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Balearia sejler op til 13 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 30 minutter mens Trasmediterranea servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t.

Der er 14 overfarter Uge på Ibiza Palma ruten mellem Ibiza og Mallorca. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Tryk her for kort

Ibiza - Palma færgeselskaber

 • Balearia
  • 13 Afgange Ugentlig 3 t 30 m
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 1 Afgang Ugentlig 4 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Ibiza Palma Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ibiza Palma ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ibiza Palma færge anmeldelser

 • "En kort tur"

  Jeg rejste i juli og var tilfreds med det hele.

  'Tiziana' rejste på Ibiza Palma ruten med Balearia på Garcia Lorca

  Læs mere Læs mindre
 • "God overfart"

  Vi bookede flere måneder i forvejen for vores Ibiza – Palma rejse. Vi hentede billetten dagen vi rejste, alt gik godt, båden var i god stand, personalet var hjælpsomt, mange siddepladser i første klasse. Vi havde en god tur med Balearia.

  'Anonym' rejste på Ibiza Palma ruten med Balearia på Garcia Lorca

  Læs mere Læs mindre
 • "Første gang med Balearia - meget imponeret"

  Rejste med Neptuno sæde fra Ibiza til Mallorca som gående passager. Booking pricessen var let. Venligt personale ombord – Neptuno klasse kan anbefales. Vil bruge Balearia igen og vil anbefale.

  'Anonym' rejste på Ibiza Palma ruten med Balearia på Garcia Lorca

  Læs mere Læs mindre

Ibiza Guide

Ibiza er en af De Baleariske Øer og ligger i Middelhavet, omkring 80 km ud for kysten ved Valencia på østkysten af Spanien. Ibizas hovedcentre er Ibiza Town, Sant Antoni de Calonge og Santa Eularia des Riu. Øens havn ligger i Ibiza Town, som også er en populær turistdestination. Der er mange ting at se og lave i Ibiza Town, inklusiv The Curia Hus, Santa Domingo Kirke, slottet, museet for moderne kunst og Necropolis Punica del Puig des Molins. Byen er så rig på historie, at den er blevet erklæret et verdensarv område af Unesco.

På grund af sine mange natklubber og barer, har øen fået et ry for sin sommer klubscene, med mange besøgende, som kommer bare for at opleve nattelivet. Man kan dog forvente mere fra Ibiza end bare natklubber. Udover Ibiza Town, er store dele af øen også erklæret verdensarv områder fra Unesco, for at beskytte disse smukke og vigtige steder på øen fra fremtidig udvikling.

Der er færgeforbindelser mellem Ibiza Town og Barcelona, Denia, Palma, Valencia og Formentera.

Palma Guide

Byen Palma er hovedstaden på den spanske ø Mallorca og har de fleste steder af historiske interesse blandt De Baleariske Øer og en befolkning på omkring 300.000. Tidligere ledere har sat deres sine præg på byen med imponerende bygninger, som inkluderer den smukke Le Seu Cathedral. Byen er præget af smalle gader, afsondret gårde, en havn og nogle fine eksempler på restaurerede historiske bygninger, som alle gør byen til et vidunderligt sted at udforske på fods. Passeig d'es Born er byens hovedpromenade og denne gade har mange butikker, restauranter, cafeer og barer.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til bl.a. Ibiza, Barcelona, Valencia og Denia.