COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Yarmouth - Bar Harbor er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Nova Scotia til USA side

Yarmouth - Bar Harbor færgeselskaber

Yarmouth til Bar Harbor færge

Find Yarmouth Bar Harbor færgepriser, sejlplaner og tilbud med [--Website--], og sammenlign med andre færgeoverfarter fra Nova Scotia eller USA.

Vi får Yarmouth til Bar Harbor priser direkte fra færgeselskabets booking system, og sammenligner alle muligheder, så vi kan give dig den bedste pris for din færgebillet. Det kunne ikke være nemmere at få en pris og booke din færgebillet til USA!

Vælg landet du rejser fra, og derefter Yarmouth Bar Harbor eller en anden rute, hvis du foretrækker, efterfulgt af antallet af passagerer og søg.

Yarmouth Guide

Yarmouth er beliggende ved Englands østlige kyst og er en af de mest populære feriedestinationer i Storbritannien, takkevare dens milde klima og dens vidunderlige, hvide sandstrande.

Yarmouth er næsten helt omgivet af vand med Nordsøen på en side og floden Yar på den anden side. Yar er en del af naturreservatet kaldt Broads – et stort net af vandveje og et paradis for fugle- og dyreliv.

Byen tilbyder alt det et moderne badested bør; pubber, restauranter, natklubber, forlystelsesparker, teatre, biograf, skøjtehal og en prægtig strandpormenade.

Her er også mulighed for golf og ridning. Yarmouth center er meget tiltalende og berømt for sine fish and chips, og har den største sognekirke i England, Sankt Nikolaj Kirke.