Procida til Casamicciola færge

Procida Casamicciola færgeruten forbinder Napoli-bugten med Napoli-bugten og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SNAV sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid på omkring 10 minutter mens Caremar servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 30 m.

Der er 42 overfarter Uge på Procida Casamicciola ruten mellem Napoli-bugten og Napoli-bugten. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Procida - Casamicciola færgeselskaber

  • SNAV
    • 5 Afgange Dagligt 10 m
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 Afgange Ugentlig 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Procida Casamicciola Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Procida Casamicciola ruten er for en bil og 1 passager.

Procida Guide

Den italienske ø Procida er beliggende i Flegrian øgruppen, lige ud for Napolis kyst, mellem Cape Miseno og øen Ischia. Det er en lille ø med en klippe kystlinje. Terra Murata bakke er øens højeste punkt, og måler kun 91 meter over havets overflade. Mht. attraktioner, er der ikke meget at se på øen, og det som der er, er tilsyneladende blevet forsømt. Derfor bør besøgende nyde den afslappende atmosfære.

Færger til Ischia stopper generelt ved Procida. Der er både hurtige og langsomme servicer, og nogle sejler fra en anden havn i Napoli, kaldet Mergellina, som er praktisk beliggende for forbindelse til det italienske jernbanenet. Procida betjenes også af færger fra en nærliggende by på fastlandet, Pozzuoli.

Casamicciola Guide

Casamicciola ligger på den nordlige kyst af øen Ischia, som ligger i Italiens Campania region, i den nordlige ende af Napoli-bugten. Øen, der er af vulkansk oprindelse, er inden for rækkevidde af Napoli med både konventionel færge og hydrofoilbåd. Øen er populær blandt turister på grund af sine sandstrande, krystalklare vand og de varme kilder, som har kurbade bygget omkring dem. Øen virker især til at være populær med tyske turister og som en konsekvens heraf, er mange af øens skilte også på tysk. Byerne på nordkysten, som Ischia Porto, Ischia Ponte, Casamicciola Terma, Forio og Lacco Ameno er hvor de fleste turister tager til. Af disse kan Ischia Porto prale af de bedste barer, Casamicciola af den væreste trafik og Ischia Ponte og Lacco Ameno det mest appel.
Hydrofoilfærger og konventionelle færger sejler frem og tilbage til det italienske fastland via Napoli fra den smukke havn Casamicciola.