COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Procida - Ischia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Procida - Ischia færgeselskaber

    • 4 Sailings Daily 10 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 30 min
    • Get price

Procida til Ischia færge

Procida Ischia færgeruten forbinder Napoli-bugten med Napoli-bugten og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SNAV sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 10 minutter mens Caremar servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 30 minutter.

Der er 35 overfarter Uge på Procida Ischia ruten mellem Napoli-bugten og Napoli-bugten. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Procida Guide

Den italienske ø Procida er beliggende i Flegrian øgruppen, lige ud for Napolis kyst, mellem Cape Miseno og øen Ischia. Det er en lille ø med en klippe kystlinje. Terra Murata bakke er øens højeste punkt, og måler kun 91 meter over havets overflade. Mht. attraktioner, er der ikke meget at se på øen, og det som der er, er tilsyneladende blevet forsømt. Derfor bør besøgende nyde den afslappende atmosfære.

Færger til Ischia stopper generelt ved Procida. Der er både hurtige og langsomme servicer, og nogle sejler fra en anden havn i Napoli, kaldet Mergellina, som er praktisk beliggende for forbindelse til det italienske jernbanenet. Procida betjenes også af færger fra en nærliggende by på fastlandet, Pozzuoli.


Ischia Guide

Ischia er en italiensk ø som er beliggende i napletanske bugt ud for Napoli sammen med Capri.


Ischia er ikke en velkendt turistdestination og dette er muligvis en af de mest charmerende ting ved øen.


Ischia er kendt som ’den grønne ø’ og øen er et sundhedsressort, som er hyldet for dens varme mineral kilder og for dens fantastiske sceneri.


Ischia er bogstavelig talt en blomstrende ø, som nyder godt af Napoli bugtens milde klima, og de mange haver og parker på øen er bestemt et besøg værd.