COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

G&V Line

G & V Line giver dig en behagelig sejltur og den bedste færgeoplevelse i Kroatien, fra alle Kroatiens havne. De er grundlagt i 1994 i Dubrovnik og er omstruktureret og forbedret i 2013. De har nu 3 skibe og over 50 ansatte, som alle er opsat på at hjælpe dig til at opnå den bedste færgeoplevelse.

Der drives mange forskellige skibe af G & V Line, men det vigtigste krydstogtskab der er i drift er Antonija, som er stort nok til at kunne opfylde alle dine behov, lige meget hvilken rute du rejser på. Hele flåden består af katamaraner, som giver dig en behagelig sejlads, lige meget hvordan vejret arter sig, og de har alt hvad du behøver for at opnå den bedste færgetur i Kroatien.

På Direct Ferries kan du finde den bedste rute og pris der findes for dine rejser med G & V Line ved at tjekke flere afgange og priser, så du opnår det bedst mulige køb. Book hos Direct Ferries nu, og få de bedste færgeoplevelser med G & V .

Brug directferries.dk for at finde G&V Line sejlplaner, priser og booke G&V Line færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også G&V Line med alternative færgeselskaber.

Alle G&V Line ruter