Tanegashima

Sådan bookes færger fra Tanegashima til Japan

Der er 4 færgeruter mellem Tanegashima og Japan med 77 afgange ugentligt. Tane Yaku Jetfoil leverer 4 ruter, Nishinoomote til Kagoshima sejler 6 gange dagligt, Nishinoomote til Miyanoura omkring 14 gange ugentligt, Nishinoomote til Anbo omkring 14 gange ugentligt & Nishinoomote til Ibusuki omkring 7 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Tanegashima til Japan for at tjekke informasjon.

Tanegashima Japan kort

Tryk her for kort

Om Tanegashima:

Tanegashima er den næststørste af Osumi Islands i Kagoshima Prefecture, i det sydlige Japan.

For en forholdsvis lille ø, har Tanegashima en betydelig rolle i nationens kulturarv. Den er hjemsted for det største Space Center i landet, og det er her, hvor kanoner først blev introduceret til Japan i det 16. århundrede. Der er endda en fascinerende udstilling af den første japanske pistol nogensinde lavet i Nishinoomote byen mod nord.

Bortset fra den historiske interesse, kommer besøgende til Tangegashima for de smukke strande og gode surfing langs østkysten.

Øens hovedhavn ligger i Nishinoomote ved den nordlige ende af rute 58 motorvejen. Derfra kan man sejle til et par havne på fastlandet og til den nærliggende ø Yakushima mod sydvest.