Japan

Sammenlign færger fra Japan til Yakushima

Der er 3 ferry routes mellem Japan og Yakushima med 4 afgange dagligt. Tane Yaku Jetfoil leverer 3 routes, Kagoshima til Miyanoura sejler 4 gange dagligt, Kagoshima til Anbo sejler 14 gange dagligt, & Ibusuki til Miyanoura som sejler 7 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Japan til Yakushima for at tjekke informasjon.

Japan Yakushima kort

Tryk her for kort

Om Japan:

Japan er et land i Østasien , som er opdelt i 47 præfekturer og 8 regioner i Stillehavet.

Japan, som har over 6.000 øer i alt, er defineret af mange forskellige landskaber, lige fra kirsebær blomstre-klædte bakker og ikoniske vulkaner til moderne byer, som har den seneste teknologiske udvikling.

Tokyo, hovedstaden, har de fleste Michelin stjerner af alle byer i verden, så her er et udsøgt måltid aldrig langt væk. Byen har også et fantastisk transportsystem, en endeløs mængde af barer og frygtindgydende strukturer, og er en af de mest besøgte byer i Asien.

Færger er en nyttig måde at komme omkring i Japan, da der er en lang række ruter mellem de mange øer og præfekturer. Man kan også sejle til en række internationale destinationer, inklusiv Sydkorea, Kina og Rusland.