Canada

Sådan bookes færger fra Canada til Vancouver Island

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Canada og Vancouver Island leveret af 1 færgeselskab – V2V Vacations. Vancouver til Victoria færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 3 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Canada Vancouver Island overfarten mellem Vancouver og Victoria.

Canada Vancouver Island kort

Tryk her for kort

Færger fra Canada til Vancouver Island

Om Canada:

Canada er verdens næststørste land af samlede areal, og afgrænser mod USA i syd.

Canada er ikke bare velsignet med et af de mest betagende naturlandskaber i verden, men har også en mangfoldig kultur og en række levende byer.

Det er et paradis for alle slags rejsende; man kan se spækhuggere langs vestkysten, stå på ski ed Whistler Mountain, udforske landmærker eller prøve noget af det franske køkken i en summerende stortby.

Britisk Columbias kystlinje strækker sig over 25,000 km og øerne Graham og Victorie ligger lige ud for kysten, og der er masser af afgangshavne at vælre imellem. Der er mange ruter til rådighed for både internationale og nationale ruter, der alle drives af top kvalitet færgeselskaber.