COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ischia - Procida er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Ischia - Procida færgeselskaber

    • 4 Sailings Daily 20 min
    • Get price
    • 14 Sailings Weekly 30 min
    • Get price

Ischia til Procida færge

Ischia Procida færgeruten forbinder Napoli-bugten med Napoli-bugten og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SNAV sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 20 minutter mens Caremar servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 30 minutter.

Der er 42 overfarter Uge på Ischia Procida ruten mellem Napoli-bugten og Napoli-bugten. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ischia Guide

Ischia er en italiensk ø som er beliggende i napletanske bugt ud for Napoli sammen med Capri.


Ischia er ikke en velkendt turistdestination og dette er muligvis en af de mest charmerende ting ved øen.


Ischia er kendt som ’den grønne ø’ og øen er et sundhedsressort, som er hyldet for dens varme mineral kilder og for dens fantastiske sceneri.


Ischia er bogstavelig talt en blomstrende ø, som nyder godt af Napoli bugtens milde klima, og de mange haver og parker på øen er bestemt et besøg værd.


Procida Guide

Procida er en italiensk ø, der ligger i Napolibugten i den sydlige del af landet. Øen ligger mellem det italienske fastland og den større ø Ischia og har en mere autentisk og charmerende følelse, end de mere populære øer Capri og Ischia. Øens hovedby, Procida Porto, ligger på øens nordøstlige kyst, og er, hvor færger til øen ankommer. De ældste dele af Procida Porto blev bygget på et højt næs for at give en form for forsvar. Privat boliger findes overalt på øen, men de er mere koncentreret i den sydlige del af Procida Porto.

Færger til Ischia stopper generelt ved Procida. Der er både almindelige færger og hurtigfærger. Procida betjenes også af færger fra en nærliggende by på fastlandet, som kaldes Pozzuoli.