Casamicciola til Procida færge

Casamicciola Procida færgeruten forbinder Napoli-bugten med Napoli-bugten og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SNAV sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 20 minutter mens Caremar servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 30 m.

Der er 42 overfarter Uge på Casamicciola Procida ruten mellem Napoli-bugten og Napoli-bugten. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Casamicciola - Procida færgeselskaber

  • SNAV
    • 4 Afgange Dagligt 20 m
    • Få pris
  • Caremar
    • 14 Afgange Ugentlig 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Casamicciola Procida Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Casamicciola Procida ruten er for en bil og 1 passager.

Casamicciola Guide

Casamicciola Terme er en kommune i provinsen Napoli i Italien, som ligger på den nordlige del af øen Ischia. Kommunen ligger langs den nordlige kyst af øen mellem Lacco Ameno og Ischia Porto og er hjemsted for de mindre landsbyer Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella og Piazza Maio. Mange turister besøger Casamicciola for kurbadene og de naturlige kilder ved Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni og La Rita. Men regionen har mere at byde på med smukke butikker, cafeer og restauranter, hvor man kan sidde og se verden gå forbi, mens man nyder en bid mad.

Fra Casamicciolas smukke havn er der færgeforbindelser til det italienske fastland.

Procida Guide

Procida er en italiensk ø, der ligger i Napolibugten i den sydlige del af landet. Øen ligger mellem det italienske fastland og den større ø Ischia og har en mere autentisk og charmerende følelse, end de mere populære øer Capri og Ischia. Øens hovedby, Procida Porto, ligger på øens nordøstlige kyst, og er, hvor færger til øen ankommer. De ældste dele af Procida Porto blev bygget på et højt næs for at give en form for forsvar. Privat boliger findes overalt på øen, men de er mere koncentreret i den sydlige del af Procida Porto.

Færger til Ischia stopper generelt ved Procida. Der er både almindelige færger og hurtigfærger. Procida betjenes også af færger fra en nærliggende by på fastlandet, som kaldes Pozzuoli.