Trapani til Pantelleria Island færge

Trapani Pantelleria Island færgeruten forbinder Sicilien med Pantelleria og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 10 minutter mens Siremar servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 t 30 m.

Der er 13 overfarter Uge på Trapani Pantelleria Island ruten mellem Sicilien og Pantelleria. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Trapani - Pantelleria Island færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 6 Afgange Ugentlig 2 t 10 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 7 Afgange Ugentlig 7 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Trapani Pantelleria Island Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Trapani Pantelleria Island ruten er for en bil og 2 passagerer.

Trapani Guide

Den italienske by Trapani ligger på øen Sicilien og er hovedstaden i provinsen af samme navn. Byens historie går tilbage til Elymians og populære attraktioner i byen inkluderer dens kirker i almindeliged og det restaurerede katedral i særdeleshed. Cattedrale di San Lorenzo blev bygget i det 14. århundrede og gennemgik senere et byzantinsk ansigtsløft. Chiesa del Purgatorio er også populær i byen, og indeholder skulpturer.

Væk fra byens centrum ligger byen Erica, Marsala, som er berømt for sin vin og det antikke græske område Selinunte. En anden populær udflugt fra Trapani er de nærliggende Egadiøer, som kan nås på omkring 30 minutter. De er det perfekte sted for at slappe af, svømme og dykke.

Der er færgeforbindelser fra Trapani til øer som Pantelleria og Napoli, Cagliaria og Tunesien.

Pantelleria Island Guide

Den italienske ø Pantelleria ligger syd for Sicilien og er tættere på Afrikas kyst end Europas. Øen er også kendt som ”Middelhavets sorte perle”, på grund af sin vulkanske oprindelse og dens navn er fra det arabiske ”Bint-al-Rion”, som betyder ”Datter af vinden”. Øen er den største af de sicilianske øer og var en vigtig placering for den arabiske invasion af Sicilien i det 8 århundrede. Pantelleria har klippekyster, som er omkring 50 km i længde og et indre terræn bestående af lava stenmurer, et par vulkanske toppe og spredt Dammusi. Disse huse, der blev bygget af lavasten med kuplede tag, fungerer også som et middel til opsamling af vand, takket være deres smarte design. Deres tykke stenmurer hjælper med at holde huset kølig om sommeren og giver isolering om vinteren.

Der er færgeforbindelser fra øens havn til Trapani og Mazara del Vallo.