Tinos til Thira færge

Tinos Thira færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Sea Jets sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 50 minutter mens Golden Star Ferries servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 35 m.

Der er 13 overfarter Uge på Tinos Thira ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Tryk her for kort

Tinos - Thira færgeselskaber

  • Sea Jets
    • 7 Afgange Ugentlig 3 t 50 m
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 6 Afgange Ugentlig 4 t 35 m
    • Få pris

Tinos Guide

Den græske ø Tinos ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Øen var oprindeligt navngivet Opiussa og Hydroessa i oldtiden, og er nu hjemsted for kirken Jomfru Maria på Hora, som er en af de største kirker i Grækenland. Kirken blev bygget på det sted, hvor et ortodoks billede af Jomfru Maria blev fundet, efter en vision af nonnen Pelagia, mellem 1823 og 1831. Den rummelige kirke, som er af traditionel arkitektonisk stil, har mange buer og består af to etager med mange mindre bygninger på sin gårdplads.

Tinos er forbundet med båd til havnene i Piræus og Rafina, og også til øerne Andros, Syros og Mykonos og næsten alle de kykladiske øer.

Thira Guide

Den græske ø Santorini er en af Kykladerne, der ligger i det sydlige Ægæiske Hav. Øen er i høj grad formet af sin vulkanske fortid, som har skabt et usædvanligt landskab nogle steder. Et populært sted på øen er Caldera krater, som er fyldt med vand og er omgivet af en mur af farverige klipper, som er fyldt med charmerende huse. Øen er også kendt for sine dejlige strande, solnedgange, der bedst kan ses fra landsbyen Oia, på øens nordligste spids.
Øens strande består hovedsageligt af mørkt vulkansk sand, som kan blive meget varmt om sommeren, og derfor er et håndklæde eller en liggestol nødvendig. De bedste strande er placeret omkring den østlige kystlinje og strækningen som findes på Perisa, er altid populær. Lidt mod syd er Perivolos strand, som også er dejlig, og Red Beach, som er tæt på det gamle Akrotiri, hvor de røde klipper er svære at overse.