Naxos til Syros færge

Naxos Syros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Sea Jets sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 40 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 5 m.

Der er 4 overfarter Uge på Naxos Syros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Tryk her for kort

Naxos - Syros færgeselskaber

  • Sea Jets
    • 3 Afgange Ugentlig 2 t 40 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Afgang Ugentlig 4 t 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Naxos Syros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Naxos Syros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Naxos Guide

Den græske ø Naxos er del af Kykladerne, der ligger i det Ægæiske Hav. Naxos by, eller Chora, er øens største by og hovedstad, og ligger på øens vestkyst, og er også hjemsted til en af de største havne i Det Ægæiske Hav. Byen er populær blandt turister, og som følge heraf, er der mange barer, restauranter og cafeer.

Øen er kendt for sin mad og producering af Naxian kartofler, vin, kitron spiritus produktioner og den populære ost Graviera. Der er mange restauranter beliggende på hele øen, der serverer lokale varer til de mange turister.

Der er færgeforbindelser mellem Naxos og Piræus og de andre øer i Kykladerne.

Syros Guide

Den græske ø Syros er del af Kykladerne, og er usædvanlig, da dens arkitektur er mere middelalderlig end den typiske kykladiske arkitektur. Øens hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se nogle fine eksempler på venetianske palæer. I Vaporia kvarteret kan besøgende finde dejlige, store kirker og imponerende neoklassiske bygninger, såsom rådhuset og Apollo Theatre. Øens strande er også populære, og de er godt udstyret til turister og har et godt udvalg af faciliteter.

Øen kan føre sin historie tilbage til det 3. århundrede f.kr., hvor tegn på beboelse er blevet fundet i Halandriani og Kastri delene af øen. Artefakter fundet viser, at der var en slags metal workshop på øen, som muligvis havde handelsforbindelser med Lilleasien.