Kyllini til Poros færge

Kyllini Poros færgeruten forbinder Grækenland med Kefalonia og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Kefalonian Lines sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 20 minutter mens Ionian Group servicen sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 20 m.

Der er 10 overfarter dag på Kyllini Poros ruten mellem Grækenland og Kefalonia. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Kyllini - Poros færgeselskaber

  • Kefalonian Lines
    • 5 Afgange Dagligt 1 time 20 m
    • Få pris
  • Ionian Group
    • 5 Afgange Dagligt 1 time 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kyllini Poros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kyllini Poros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kyllini Guide

Den græske havneby Kyllini ligger i Kastro-Kyllini regionen i Grækenland, omkring 11 km vest for Andravida, 28 km nord for Zakynthos og 39 km nordvest for Pyrgos. Byen har en smuk strand med gyldent sand, der er beliggende i området omkring Fournia Beach. Besøgende kan også nyde de naturlige kurbade i Kyllini Baths. En vigtig attraktion i byen er Chlemoutsi Castle, som består af hoved slottet og en sekskantet bygning, med en indre gårdhave.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Zakynthos, Cephalonia, Argostoli, Proos, Ithaka og Sami.

Poros Guide

Byen og havnen Poros ligger på den græske ø Kefallonia. Mange af byens fiskerhuse blev ødelagt under et jordskælv i 1953, men ved hjælp af Storbritannien, blev byen genopbygget. Kløften Poros er en populær attraktion, og er en 80 m dyb afgrund, med stejle skråninger, hvor man kan se lavninger i klipperne – som angiveligt er spor fra Hercules.

Legenden hedder, at de store sten, der er placeret lige ved stranden mellem Poros og Skala blev kastet af tidlige angribere fra Cyclops. Kystlinjen på den anden side af Poros, som ser ud mod Ithaca, er et af de sidste tilflugtssteder for de truede Middelhavsmunkesæle.