Ventotene til Formia færge

Ventotene Formia færgeruten forbinder Pontine Øerne med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Laziomar sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer mens Laziomar servicen sejler op til 11 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time.

Der er 23 overfarter Uge på Ventotene Formia ruten mellem Pontine Øerne og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ventotene - Formia færgeselskaber

  • Laziomar
    • 12 Afgange Ugentlig 2 t
    • Få pris
  • Laziomar
    • 11 Afgange Ugentlig 1 time
    • Få pris

Gennemsnitlige Ventotene Formia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ventotene Formia ruten er for en bil og 1 passager.

Ventotene Guide

Denne lille ø blev dannet af vulkanske rester, hovedsagelig tufaceous klipper som engang blev brugt til at bygge huse (som man kan se ved ankomst til havnen). Ventotene har generelt høje og lastet kyster og to små, smukke strande lige bag det bebyggede areal: Cala Rossano (tæt på Porto Nuovo) og Cala Nave (med de tre klipper: Nave di Terra, Nave di Fuori og Scoglitello). I isolerede områder væk fra havnen, er der andre strækninger af strand, som Parata, della Postina, Moggio di Terra og Parata Grande.
Øen blev først brugt som base for fønikerne, grækerne og romerne i det 1. århundre og blev efterfølgende forsynet af Augustus med en havn gravet i vulkansk klippe, som stadigvæk er i brug den dag i dag og som tjener Villa Giulia, hvor han havde forvist sin datter som var anklaget for utroskab.
Efter dekadence og opgivelse perioden i middelalderen, blev øen genopbygget af Bourbonerne i den anden halvdel af det XVIII århundrede. Det skabte det nuværende bebyggede areal med slottet (i dag rådhus), kirken Santa Candida og den brede plads.

Formia Guide

Formia er en by og kommune på Middelhavskysten i Lazio, provinsen Latina i Italien, som ligger halvvejs mellem Rom og Napoli. Byen er en blomstrende turist destination på grund af sin naturskønne beliggenhed.

Historiske eksempler viser, at Formia har været beboet siden så langt tilbage som 500 år f.kr. og blev grundlagt af gamle romere. Navnet stammer fra det græske Ὁρμίαι hormiai, som betyder ”landingspladsen”. Formia blev en kendt badeby for den romerske aristokrati i den republikanske æra, og under dagene af Romerriget.

Formia er fuld af interessante historiske steder.