Book en Rabac færge

Rabac færgehavn i Kroatien forbinder dig med Venedig i Italien med et valg af op til 1 afgange ugentligt. Sejltiden for Rabac til Venedig overfarten er fra 4 timer, og med Venezia Lines.

Rabac havnekort

Tryk her for kort

Rabac færge alternativer

Rabac færgeservicer

 • Venezia Lines
  • 1 Afgang Ugentlig 4 t
  • Få pris

Rabac Guide

Rabac er en charmernede fiskerlandsby som er beliggende på østsiden af Istrien halvø. Byen er meget attraktiv med mange krogede gader, tætte fiskerhuse, små boder og en masse spændende restauranter.

Rabac er en af perlerne i Kvarner-bugten, hvor hver landsby har sit eget særpræg og er charmerende i deres egen ret. Rabac har alt hvad man kan forvente af en turistby; aktiviteter, restauranter, cafeer og forlystelser.

Dog er byen ikke større end at alt ligger indenfor behagelig gå afstand. Man kan rejse til Rabac uanset hvilken slags ferie man ønsker.

Man kan prøve aktiviteterne, gå lange ture rundt i den skønne natur eller blot slappe af på en af de fantastiske strande.

Sådan kommer du til Rabac havn

 • Med bil

  Rabac havn ligger i Obala Marsala Tita og kan nemt nås fra byens center.

 • Rabac akkommodation

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Rabac før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter akkommodation for hele dit ophold, kan du besøge vores Rabac akkommodation side for de bedste priser og et af de største udvalg online.