Ionian Group

Levante Ferries er en af de førende færgeselskaber i de Ioniske Øer regionen i det vestlige Grækenland, og tilbyder regelmæssige ruter fra Zakynthos, Kefallonia og Ithaca til Kyllini og Patra.

Levante Ferries blev etableret i 2015 med synergi af Levante, Ionissos og Zante Ferries, som kombinerer deres viden og erfaring til at skabe en af de største navne i den græske færgeindustri i dag.

’Fior Di Levante’, et af de fire skibe i deres flåde, blev kåret som ’den smukkeste færge i verden’ ved International Shippax Awards i 2015. Færgen er designet med den mest avancerede sikkerhedsteknologi tilgængelig og kan bære over tusind passagerer og tre hundrede biler ad gangen.

’Mare di Levante’ er populær blandt passagerer på grund af dens rummelige og luksuriøse rum. Som de andre skibe, der tilhører Levante Ferries, har færgen fuld air-condition, tv og behagelige saloner med wi-fi.

’Speedrunner III’ tilbyder de hurtigste overfarter, mens ’Andreas Kalvos’ har et stort udendørs dæk, hvor passagerer kan nyde den smukke udsigt over Middelhavet.

Brug directferries.dk for at finde Ionian Group sejlplaner, priser og booke Ionian Group færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Ionian Group med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Ionian Group ruter