Formia til Ponza færge

Formia Ponza færgeruten forbinder Italien med Pontine Øerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Laziomar sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Laziomar servicen sejler op til 11 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 20 m.

Der er 25 overfarter Uge på Formia Ponza ruten mellem Italien og Pontine Øerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Formia - Ponza færgeselskaber

  • Laziomar
    • 14 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
    • Få pris
  • Laziomar
    • 11 Afgange Ugentlig 1 time 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Formia Ponza Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Formia Ponza ruten er for en bil og 2 passagerer.

Formia Guide

Formia er en by og kommune på Middelhavskysten i Lazio, provinsen Latina i Italien, som ligger halvvejs mellem Rom og Napoli. Byen er en blomstrende turist destination på grund af sin naturskønne beliggenhed.

Historiske eksempler viser, at Formia har været beboet siden så langt tilbage som 500 år f.kr. og blev grundlagt af gamle romere. Navnet stammer fra det græske Ὁρμίαι hormiai, som betyder ”landingspladsen”. Formia blev en kendt badeby for den romerske aristokrati i den republikanske æra, og under dagene af Romerriget.

Formia er fuld af interessante historiske steder.

Ponza Guide

Ponza er den største af de Pontinske øer, som er en øgruppe, der ligger ud for den italienske kyst mellem byerne Rom og Napoli. Ponza er kendt for sine blå grotter, der blev oprettet af etruskerne og omfatter Serpents Grotto og det romerske galleri, som er en romersk tunnel, der forbinder Ponza til den nu lukkede store sandstrand Chiaia di Luna. Ruinerne på øen er populære blandt turister, og inkluderer egyptiske, græske og fønikiske ruiner midt på øen.

Der er færgeforbindelser fra Ponza til Napoli, Terracina, Formia og Anzio.