Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2697 ruter og 737 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Amakusa Islands

Amakusa er en kæde af Japanske øer, 60 kilometer sydvest for Kumamoto, og vest for byen Kyushu, bestående af tre hovedøer og hundrede af små øer.

Hvordan er øerne?

Øerne er mest landlige, med et landskab næsten udelukkende bestående af frodige grønne planter og kraftig skov, som gør at Amasuka kan oversættes til ”Himlens græs”. Øen er én af de 14 nationale geologiske parker i Japan, og har produceret nogle fantastiske forsteninger, spor efter dinosaurer og betagende geologiske formationer, her tænkes især på det store sten ansigt på Miyajima Island.

Dette betyder at en tur til Amakusa er en rejse tilbage i tiden, med et udvalg af fremragende arkæologiske museer og steder at samle forsteninger. Men det mest iøjnefaldende på Amasuka er de hvidkalkede kirkers kontrast til de smaragd grønne bakker. I den tidlige Edo periode, fra det 17. århundrede, lykkedes det kristne missionærer, at omvende et stort antal lokale, før religionen blev forbudt, grundet øens isolerede placering. Dette førte til at mange kristne søgte tilflugt her, for at komme væk fra forfølgelse, mens de skjulte deres krucifikser og Jomfru Maria figurer indeni Buddha statuer.

Ting du kan lave

De største øer: Shimoshima, Ueshima og Oyana er forbundet gennem en serie af broer, som samlet kaldes Amakusa Gokyo. Selvom disse broer giver fantastiske udsigter over de hårde og smukke kystlinjer, så er det på vandet du, med stor sandsynlighed, kommer til at tilbringe størstedelen af din tid; Amakusa er et af de bedste steder i Japan at se delfiner. Guidede sejlture kan blive organiseret, så man sejler forbi de omkring 30 øer, kan se flokke af diverse havpattedyr og nyde det fantastiske syn af de 5 enorme broer på vejen.

Det bedste tidspunkt, for et besøg på de idylliske øer, er under Sommer Festivallen, som finder sted fra slut juli til start august. Festlighederne inkluderer omtrent fire tusind indbyggere, som udfører lokale danse klædt i farverigt tøj, inde i Hondo Citizen Center og Suwa Temple. Desuden er der enestående fyrværkeri, så det er helt sikkert et besøg værd.

Med færgen til Amakusa?

Færger forbinder Amasuka Øerne Hondo og Matsushima et par gange om dagen, med en gennemsnitlig sejltid på kun 30 minutter. Det er også nemt at komme til øerne fra fastlandet og Japan, med regelmæssige overgange fra Misumi færge terminal til den sydvestlige del af Kumamoto by.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Amakusa Takarajima Line
    • Få pris

Ruter og havne i Amakusa Islands