Volos til Mantoudi færge

Volos Mantoudi færgeruten forbinder Grækenland med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anes Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Volos Mantoudi færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Volos - Mantoudi færgeselskaber

  • Anes Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 5 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Volos Mantoudi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Volos Mantoudi ruten er for en bil og 2 passagerer.

Volos Guide

Den græske by og havn Volos ligger i Thessalien, Grækenland og er omkring 325 km nord for Athen og 215 km syd for Thessaloniki. Byens havn er regionens eneste adgang til havet og byen er hovedstaden i Magnesia Region. Volos havn er en af de nyeste havne i Grækenland med mange bygninger, som blev bygget efter 1955, da et jordskælv ødelagde meget af det der var før. Thessalien Universitet er beliggende i byen, som også er et center for fremstilling, service og turisme i regionen. Byen spillede en vigtig rolle i De Olympiske Lege i 2004.

Volos betragtes som en af de smukkeste byer i Grækenland og dens lange historie kan ses i dens bygninger. De mange boliger, kommunale bygninger, museer, tidligere industrielle bygninger og kirker er alle sammen med til at gøre Volos til et sted, der er værd at besøge.

Der er færgeforbindelser fra Volos havn til Skiathos, Alonissos, Glossa og Skopelos.