Ventspils til Travemunde færge

Ventspils Travemunde færgeruten forbinder Letland med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 25 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Ventspils Travemunde færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Ventspils til Travemunde færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Letland til Tyskland side

Ventspils - Travemunde færgeselskaber

 • Stena Line
  • 1 Afgang Ugentlig 25 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Ventspils Travemunde Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ventspils Travemunde ruten er for en bil og 2 passagerer.

Ventspils Travemunde færge anmeldelser

 • "Dårlige faciliteter for familier og madelskere."

  Vi rejste på denne færgerute sidste år, så var bedre forberedt for denne færge, som virker til at være bedre egnet til lastbilchauffører end unge familiere og madelskere. Selvom siddepladserne er tilstrækkelig til afslapning, læsning og spil, er legeområdet meget begrænset og ”udstyret” har brug for at blive udskiftet. Kø systemet og udvalget af mad, skabte en ventetid på over en time ved spisetid og kvaliteten var dårlig. Buffet ville være tilstrækkeligt.

  'Martin' rejste på Ventspils Travemunde ruten med Stena Line på Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge fra Letland til Tyskland"

  Effektiv booking med Direct Ferries. Langsom læsning – nogle køretøjer, skulle køre baglæns på – det behøvede vi heldigvis ikke. Begrænsede faciliteter om bord, bare en lille cafe og en meget lille butik. Men restauranten var var meget god værdi med god kvalitet mad. Kabinen var godt udstyret. Masser af siddepladser i løbet af dagen. Kan anbefales som en praktisk måde, at komme til de baltiske lande uden at skulle køre for meget gennem Polen.

  'David' rejste på Ventspils Travemunde ruten med Stena Line på Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
 • "Ventspils til Travemunde"

  Ikke første gang jeg rejste. Jeg er meget tilfreds. Venligt personale. Tak.

  'Kaspars' rejste på Ventspils Travemunde ruten med Stena Line på Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre

Ventspils Guide

Ventspils er beliggende i den nordvestlige del af Letland i den historiske region Kurland og er landets 6. største by. Den ligger på Østersøkysten og er berømt for sine store koncerter, festivaler og mange andre fritidsaktiviteter og kulturelle arrangementer, som tiltrækker mange tusinde besøgende hvert år.

Byens havn er isfri og har færgeoverfarter til Sverige og Tyskland.

Travemunde Guide

Den tyske by Lubeck er kendt for sine mange gotiske bygninger og for sin velsmagende marcipan. Den mest populære turistattraktion i byen er nok Holstentor gateway fra det 15. århundrede, der har et eventyrlig udseende med sine to cylindriske tårne. En charmerende middelalderby ligger bag dette, og her kan man se andre historiske bygninger, og dette resulterede i at byen blev erklæret et Unesco verdensarv område i 1980erne. Faktisk kan de fleste af byens mest populære attraktioner findes i den gamle bydel, kaldet Altstadt.

Byens store havn ligger på bredden af Østersøen, indenfor forstaden af Travemunde, og her finder man også flere hyggelige strande. Omkring Lubeck og dens mange offentlige pladser, finder man en række historiske attraktioner. Af særlig interesse er Rathaus fra det 13. århundrede, Lubeck Domkirke fra det 12 århundrede, og Heiligen Geist Hospital, som er det ældste hospital i Tyskland og daterer tilbage til 1227.