Thessaloniki til Skopelos færge

Thessaloniki Skopelos færgeruten forbinder Grækenland med Skópelos Ø. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Thessaloniki Skopelos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Thessaloniki - Skopelos færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 7 Afgange Ugentlig 3 t 35 m
    • Få pris

Thessaloniki Guide

Thessaloniki er den næststørste by i Grækenland, og også hovedstaden i den makedonske region i landet. Byen ligger på den nordlige kant af Thermaikos bugten og er afgrænset af Mount Chortiatis mod sydøst og Golften mod øst. Byen blev grundlagt af Kassander af Mecedon i år 315 f.kr, og blev en vigtig by i romertiden, da den blev den næststørste og rigeste by i det byzantinske rige. Byen blev erklæret et Unesco verdensarv område på grund af de mange byzantinske monumenter i byen. Der er også en række romerske, osmanniske og sefardiske jødiske monumenter. Thessaloniki betragtes som den kulturelle hovedstad i Grækenland og har mange teatre og spillesteder.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Varthi via Lemnos, Mitilini og Chios og derefter videre til Kavala. Passagerfaciliteter i havnen inkluderer venteværelser, cafeer, informationsskranker og offentlige telefoner.

Skopelos Guide

Den smukke græske ø Skopelos ligger i Det Ægæiske Hav mellem øerne Skiathos og Alonissos, og er populær blandt turister, især familier og par. Øen er nok bedst kendt for sin rolle i filmen Mamma Mia, hvor nogle scener blev optaget på øen. Især kendt er kirken Agios Ioannis Kastri, som nogle gange kaldes Mamma Mia kirken. Øens strande er dejlige og har varmt, krystalklart vand og er perfekte til dovne dage i solen. Øens havn ligger i Skopelos Town og er, sammen med Glossa, en af de to hovedbyer på øen.

Der er færgeforbindelser til Volos Magnesia og Agioa Konstantinos, Phthiotis på det græske fastland, hvorfra der er forbindelser til og fra Alonissos og Skiathos. Om sommeren er der også en færge til og fra Kymi i Euboea.