Tarifa til Tanger færge

Tarifa Tanger færgeruten forbinder Spanien med Marokko og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. FRS sejler op til 8 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time mens Inter Shipping servicen sejler op til 7 gange dagligt med en sejltid fra 2 t.

Der er 15 overfarter dag på Tarifa Tanger ruten mellem Spanien og Marokko. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Tarifa til Tanger færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Marokko side

Tarifa - Tanger færgeselskaber

 • FRS
  • 8 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris
 • Inter Shipping
  • 7 Afgange Dagligt 2 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Tarifa Tanger Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Tarifa Tanger ruten er for en bil og 2 passagerer.

Tarifa Tanger færge anmeldelser

 • "God fra booking til slut"

  Havde en god oplevelse med bookingen, da vi uforvarende bookede datoerne forkert. En e-mail og et meget effektivt svar/handling fra booking kontoret, ordnede det hurtigt. Færgeturen var glat. Vil bestemt anbefale denne færge, som den bedste måde at rejse fra Spanien til Marokko.

  'Craig' rejste på Tarifa Tanger ruten med FRS

  Læs mere Læs mindre
 • "Tarifa-Tanger"

  En absolut positiv oplevelse, kan kun anbefales!

  'Anonym' rejste på Tarifa Tanger ruten med FRS

  Læs mere Læs mindre

Tarifa Guide

Den spanske by Tarifa ligger i provinsen Cadiz, i regionen Andalusien i det sydlige Spanien. Byen ligger på Costa de la Luz på tværs af Gibralta Strædet fra Marokko. Byen er populær blandt surfere på grund af de stærke atlantiske vinde, som byen ofte oplever. Tarifa har påvirkninger af Marokko med fushion fødevarer, som sælges med en baggrund af den befæstede gamle bydel og smalle, renvaskede gader. Tarifa er mere, end blot det sidste stop i Spanien på vej til Marokko.

Der er regelmæssige færgeoverfarter mellem Tarifa og Tanger, og busforbindelser mellem Tarifa og Algeciras, som ligger omkring 20 km mod nordøst, og Sevilla, som ligger omkring 200 km mod nord.

Tanger Guide

Tanger ligger i det nordlige Marokko, på den nordlige kyst af Afrika. Kasbah står stolt over den gamle bydel, medinaen og er en gammel fæstning, der i sin tid beskyttede byen. I moderne Tanger er mange af de historiske bygninger og paladser i Kasbah blevet købt af europæere og blevet omdannet til hoteller, museer og private boliger. Kasbah Museum er beliggende ved Place du Mechoura og indeholder mange relikvier, der daterer tilbage til stenalderen.