Symi til Patmos færge

Symi Patmos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 8 timer 5 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 10 m.

Der er 6 overfarter Uge på Symi Patmos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Tryk her for kort

Symi - Patmos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 1 Afgang Ugentlig 8 t 5 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 5 Afgange Ugentlig 3 t 10 m
    • Få pris

Symi Guide

Den græske ø Symi er en af Dodekaneserne og ligger omkring 40 km nordvest for øen Rhodos og 420 km fra havnen i Piræus. Symis nærmeste naboer er Datca og Bozburun halvøer af Mugla provinsen i Tyrkiet. Øens terræne er hovedsageligt bjergrigt og dens kystlinje består enten af strande og afsides bugter, eller klipper. Beliggende på den nordøstlige kyst af øen er dens største by, også kaldet Symi. Den nedre bydel er området omkring havnen, kaldet Yialos, og den øvre by hedder Horio eller Ano Symi. Der er ikke meget at se eller lave på øen, bortset fra at dase på stranden eller svømme i det krystalklare hav, men det er nok netop det, der er øens charme.

Patmos Guide

Den græske ø Patmos er del af Dodekaneserne og ligger i det Ægæiske Hav, ud for Tyrkiets vestkyst. Skala er øens havneby og også placeringen for mange af de mest populære attraktioner. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget fra træer. I landsbyen Hora ligger klosteret St. John, som er populær.