Symi til Kalymnos færge

Symi Kalymnos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 45 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 10 m.

Der er 8 overfarter Uge på Symi Kalymnos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Symi - Kalymnos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 3 Afgange Ugentlig 3 t 45 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 5 Afgange Ugentlig 2 t 10 m
    • Få pris

Symi Guide

Den græske ø Symi er en af Dodekaneserne og ligger omkring 40 km nordvest for øen Rhodos og 420 km fra havnen i Piræus. Symis nærmeste naboer er Datca og Bozburun halvøer af Mugla provinsen i Tyrkiet. Øens terræne er hovedsageligt bjergrigt og dens kystlinje består enten af strande og afsides bugter, eller klipper. Beliggende på den nordøstlige kyst af øen er dens største by, også kaldet Symi. Den nedre bydel er området omkring havnen, kaldet Yialos, og den øvre by hedder Horio eller Ano Symi. Der er ikke meget at se eller lave på øen, bortset fra at dase på stranden eller svømme i det krystalklare hav, men det er nok netop det, der er øens charme.

Kalymnos Guide

Den græske ø Kalymnos ligger i det sydøstlige Ægæiske Hav mellem øerne Kos og Leros, og er del af Dodekaneserne. Øen er ganske lille med et areal på bare 100 km2, men på trods af dette er det den fjerde største ø i Dodekaneserne. Øens havn har ændret sig igennem sin historie. Den blev først navngivet Kalynda, så Kalymna og så endelig, Kalymnos. Øens hovedstad er Pothys, selv om de fleste af dens indbyggere bor i Chora, som er øens næststørste by.
Kalymnos er kendt for sine svamp dykkere og svamp fiskeri, og inde i landet er terrænet stejlt og stenet og populær blandt klatrere. Der er over 1.300 forskellige klatreruter på øen. Landskabet plejede at være en forbandelse for øens beboere, men da det tiltrækker turister, er det nu en velsignelse, i hvert fald i form af turisme.
Der er hyppige færgeforbindelser til Kykladerne, Samos og om sommeren, til Chios, Mytilini og Thessaloniki.