Stavanger til Langesund færge

Stavanger Langesund færgeruten forbinder Norge med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Fjord Line. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 17 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Stavanger Langesund færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Stavanger - Langesund færgeselskaber

  • Fjord Line
    • 7 Afgange Ugentlig 17 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Stavanger Langesund Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Stavanger Langesund ruten er for en bil og 2 passagerer.

Stavanger Guide

Den norske by Stavanger ligger på Stavanger halvø, i den sydvestlige del af landet. Byens centrum, som går helt tilbage til det 12. århundrede, består hovedsageligt af bygninger fra det 18. og 19. århundrede, som er beskyttet af deres historiske betydning. Byens katedral går også tilbage til det 12. århundrede og er en populær turistattraktion. Byen, der har formået af bevare en atmosfære af en lille by, har en række museer, der indeholder elementer, der er af både lokal og national betydning. Missjonmuseet, som blev etableret i 1864, er byens ældste museum og indeholder omkring 5000 udstillingsgenstande. Byen er også populære for besøgende, der bruger den som en base for at besøge de norske fjorde.

Stavanger havn er placeret udenfor byen, og leverer færgetjenester til Hirtshals i Danmark.

Langesund Guide

Den norske by Langesund er en gammel kystby, der kan føre sin historie tilbage til 1765. Byens økonomi har været knyttet til dens havn og ligger på en fjord, som også kaldes Langesund. Besøgende, som slentrer gennem byen vil se nogle dejlige velbevaret, og nogle restaureret bygninger, som daterer tilbage til det 18. århundrede. Byen er nok livligst om sommeren, når der holdes en række koncerter og festivaler, inklusiv den internationale Shanty Festival.
Byens havn har færgeforbindelser til Hirtshals i Danmark. Havnen har 4 kortophold parkeringspladser udenfor terminalen.