Skopelos til Skiathos færge

Skopelos Skiathos færgeruten forbinder Skópelos Ø med Sporaderne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 30 minutter mens Anes Ferries servicen sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 15 m.

Der er 33 overfarter Uge på Skopelos Skiathos ruten mellem Skópelos Ø og Sporaderne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Skopelos til Skiathos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Skópelos Ø til Sporaderne side

Skopelos - Skiathos færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 3 Afgange Dagligt 30 m
    • Få pris
  • Anes Ferries
    • 12 Afgange Ugentlig 1 time 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Skopelos Skiathos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Skopelos Skiathos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Skopelos Guide

Den græske ø Skopelos ligger i den nordvestlige del af Det Ægæiske Hav og er del af Sporaderne. På en klar dag kan den nærliggende ø Skiathos tydeligt ses fra Skopelos. Øens havn ligger i øens største by, også kaldet Skopelos, på den nordlige kyst.

Denne grønne ø har mange slags blosmter, træer og buske, og er en af de grønneste øer i Det Ægæiske Hav. Den lokale vegetation er hovedsageligt bestående af skove af fyrretræer, egetræer, frugttræer og olivenlunde. På grund af behovet for fyrretræer, som blev brugt til at bygge skibe, er øens egetræer stortset blevet erstattet af fyrretræer.

Øen er serviceret af færger fra havnene i Volos Magnesia og Agios Konstantinos, Phthiotis, som har videregående forbindelser til Alonissos og Skiathos. Om sommeren er der også færger til og fra Kymi i Euboea.

Skiathos Guide

Den græske ø Skiathos ligger i Det Ægæiske Hav og er ca. 12 km lang og 6 km bred, med et samlet areal på ca. 50 m2. Øen er del af Sporaderne, og er øgruppens mindst beboede ø, med størstedelen af befolkningen placeret omkring den sydlige kyst. På denne del af øen er bakkerne generelt meget blidere end på den barske nordlige del af øen. Meget af øens indre er dækket af fyrreskov og er en hel del grønnere end de fleste andre græske øer i Middelhavet. Øens største byer er Skiathos og Koukounaries. Øens historie kan spores tilbage til oldtiden.

Der er færgeforbindelser fra Skiathos til Thessaloniki, de andre øer i Sporaderne, Kykladerne og Kreta.