Serifos til Milos færge

Serifos Milos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Aegean Speed Lines sejler op til 12 gange Uge, Zante Ferries 10 gange Uge & Sea Jets servicen er tilgængelig op til 9 gange Uge.

Der er 31 overfarter Uge på Serifos Milos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Rute og havn detaljer

Serifos - Milos færgeselskaber

 • Aegean Speed Lines
  • 12 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
  • Få pris
 • Zante Ferries
  • 10 Afgange Ugentlig 2 t 20 m
  • Få pris
 • Sea Jets
  • 9 Afgange Ugentlig 1 time 5 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Serifos Milos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Serifos Milos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Serifos Guide

Den græske ø Serifos ligger i Kykladerne i Det Ægæiske Hav syd for Kythnos og nordvest for Sifnos, og omkring 170 km fra havnen i Piræus. Græsk mytologi siger, at øen er hvor Danae og hendes spæde søn, Perseus blev skyllet i land efter hendes far, Acrisius satte dem i havet i en trækiste.

Øens havn ligger i byen Lavadi, og er hovedcenteret for turisme på øen. Der er mange restauranter, cafeer, barer og klubber i byen og er, hvor de fleste hoteller ligger. Byens strand er lang og sandet og har krystalklart vand. Om sommeren kan mange sejlbåde og yatcher findes forankret i det rolige vand i denne naturligt beskyttet bugt.

Om sommeren er der færgeforbindelser fra Serifos til andre nærliggende øer, såsom Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.

Milos Guide

Milos er en græsk ø, der er den mest vestlige ø i Kykladerne og er kendt som stedet, hvor statuen af Venus, eller Afrodite, blev opdaget, selvom statuen nu er udstillet på Louvre-museet i Paris. Øen har omkring 5000 indbyggere, der bor i syv små landsbyer spredt rundt på øen. I modsætning til mange af sine kykladiske naboer, er turisme relativt nyt på Milos, og turister besøger nu for at nyde øens naturlige landskab, som er af vulkansk oprindelse.

Øen er forbundet til Piræus havn, de andre kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta med både færger og hurtigfærger. Der er to havne på Milos. Hovedhavnen er i Adamas og den anden er i Apollonia, der forbinder øen med øerne Kimoslos og Glaronissia.