Rinella til Stromboli færge

Rinella Stromboli færgeruten forbinder Æoliske Øer med Æoliske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Liberty Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 25 minutter mens Siremar servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 45 m.

Der er 8 overfarter Uge på Rinella Stromboli ruten mellem Æoliske Øer og Æoliske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Rinella - Stromboli færgeselskaber

  • Liberty Lines
    • 7 Afgange Ugentlig 2 t 25 m
    • Få pris
  • Siremar
    • 1 Afgang Ugentlig 2 t 45 m
    • Få pris

Rinella Guide

Den lille landsby Rinella ligger på øen Salina, eller Santa Marina Salina, som er dens fulde navn. Øen er del af de Lipariske øer, og ligger omkring 140 km nordøst for Palermo og 70 km nordvest for Messina. Rinella, som er kendt for sine huler og sorte strande, er hjem til øens anden havn.

Øen er inddelt i tre regioner/byer. Santa Marina ligger på østkysten, Malfa mod nord og Leni mod syd. Rinella ligger ned mod havet fra Leni. Andre byer på øen er Capo Faro, Pollara og Lingua.

Der er færgeforbindelser fra den lille havn til Palermo og Milazzo på Sicilien.

Stromboli Guide

Den italienske ø Stromboli ligger ud for Sicilien i det Tyrrhenske Hav og er en af de otte øer, der udgør den Lipariske øgruppe. Besøgende til øen kan vandre de smukke gader i dens største landsby og nyde den smukke udsigt eller nyde en sejltur til Sciara del Fuoco, som er en dyb sort lava ar ned på siden af vulkanen og er et godt sted at se Strombolis eksplosioner, især efter mørkets frembrud. Hvis man føler sig lidt mere modig, kan man også bestige vulkanen og se udbrud på tæt hold.

Nogle færger fra Sicilien og fastlandet stopper ved Stromboli. Alternativt kan rejsende skifte på Lipari til en forbindende færge.