Rhodos til Thira færge

Rhodos Thira færgeruten forbinder Dodekaneserne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer 40 minutter mens Anek Lines servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 15 t 30 m.

Der er 5 overfarter Uge på Rhodos Thira ruten mellem Dodekaneserne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Rhodos - Thira færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 3 Afgange Ugentlig 7 t 40 m
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 15 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Rhodos Thira Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rhodos Thira ruten er for en bil og 1 passager.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og ligger i den østlige del af det ægæiske hav, nordøst for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er også en kort afstand ud for Tyrkiet. Rhodos by er øens hovedstad og største by, og dens gamle bydel er en rig gobelin, der består af forskellige civilisationer og kulturer. Byens middelalderlige mure, dens bygninger, porte, smalle stræder, gamle huse og travle torve får en til at føle, at man er trådt tilbage tusinder af år. Udenfor Rhodos byen har øen en række små landsbyer og badebyer, der er populære blandt turister. Hovedbyderne er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus, resten af Dodekaneserne, Kykladerne og Kreta.

Thira Guide

Den græske ø Santorini er en af Kykladerne, der ligger i det sydlige Ægæiske Hav. Øen er i høj grad formet af sin vulkanske fortid, som har skabt et usædvanligt landskab nogle steder. Et populært sted på øen er Caldera krater, som er fyldt med vand og er omgivet af en mur af farverige klipper, som er fyldt med charmerende huse. Øen er også kendt for sine dejlige strande, solnedgange, der bedst kan ses fra landsbyen Oia, på øens nordligste spids.
Øens strande består hovedsageligt af mørkt vulkansk sand, som kan blive meget varmt om sommeren, og derfor er et håndklæde eller en liggestol nødvendig. De bedste strande er placeret omkring den østlige kystlinje og strækningen som findes på Perisa, er altid populær. Lidt mod syd er Perivolos strand, som også er dejlig, og Red Beach, som er tæt på det gamle Akrotiri, hvor de røde klipper er svære at overse.