Rhodos til Fethiye færge

Rhodos Fethiye færgeruten forbinder Dodekaneserne med Tyrkiet og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tuana Maritime sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 30 minutter mens Dodecanese Flying Dolphins servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 30 m.

Der er 14 overfarter Uge på Rhodos Fethiye ruten mellem Dodekaneserne og Tyrkiet. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Rhodos - Fethiye færgeselskaber

  • Tuana Maritime
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris
  • Dodecanese Flying Dolphins
    • 7 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Rhodos Fethiye Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og ligger i den østlige del af det ægæiske hav, nordøst for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er også en kort afstand ud for Tyrkiet. Rhodos by er øens hovedstad og største by, og dens gamle bydel er en rig gobelin, der består af forskellige civilisationer og kulturer. Byens middelalderlige mure, dens bygninger, porte, smalle stræder, gamle huse og travle torve får en til at føle, at man er trådt tilbage tusinder af år. Udenfor Rhodos byen har øen en række små landsbyer og badebyer, der er populære blandt turister. Hovedbyderne er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus, resten af Dodekaneserne, Kykladerne og Kreta.

Fethiye Guide

Fethiye er en by i Mugla i den ægæiske del af Tyrkiet, der ofte omtales som ”den uberørte jomfru af lysets land”.

Med sin beliggenhed ved Tyrkiets solskinskyst og nogle af de smukkeste strande i den ægæiske region, er Fethiye en af Tyrkiets bedst kendte turistcentre og er især poplær i sommersæsonen. Byen har en befolkning på 50.000.

Med 300 solskinsdage om året, fantastisk mad og gode steder at besøge, er Fethiye det perfekte feriemål for alle.