Portoferraio til Bastia færge

Portoferraio Bastia færgeruten forbinder Elba med Korsika. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Sardinia Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Portoferraio Bastia færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Portoferraio - Bastia færgeselskaber

  • Corsica Sardinia Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Portoferraio Bastia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Portoferraio Bastia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Portoferraio Guide

Den italienske by Portoferraio ligger i Livorno provinsen, på kanten af havnen på øen Elba. Byens navn stammer fra det italienske for ”jern port”, efter jern møllerne i og omkring byen. Det er på grund af disse, at byens vækst startede i det 19. århundrede. I denne periode blev Portoferraio hovedpunkt for transport af jern til fastlandet.

En af de mest populære turistattraktioner i byen er dens gamle historiske mure, som er ganske godt bevaret, og blev bygget for at beskytte byen. Placeret i nærheden er den lille landsby Le Grotte, hvor besøgende kan se resterne af en romersk villa fra den kejserlige periode.

Der er færgeforbindelser fra byen til Piombino, Bastia og Cavo.

Bastia Guide

Bastia ligger på Korsikas østkyst mod Italien med en udsigt over det toscanske øhav, og er den næststørste by på Korsika. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvø oversået med genovesiske tårne og et stort naturreservat, der er populært blandt vandrere. Den gamle havn (Vieux Port) ligger i den sydlige del af byen og er et populært sted for at gå en tur og se byens slidte bygninger, grupperet omkring fiskerihavnen, der ikke er ulig dem, man kunne forvente at se i Venedig. Fra havnen, vil en gåtur gennem Romieu haven tage dig til citadellet over havet, som faktisk er den oprindelige genovesiske by.

Bastia havn forbinder byen til Frankrig (Marseille, Nice og Toulon) og Italien (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).