Porto Torres til Genova færge

Porto Torres Genova færgeruten forbinder Sardinien med Italien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 12 timer mens Tirrenia servicen sejler op til 9 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 t 5 m.

Der er 14 overfarter Uge på Porto Torres Genova ruten mellem Sardinien og Italien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

For mere information, besøg vores Færger fra Sardinien til Italien side

Porto Torres - Genova færgeselskaber

 • Grandi Navi Veloci
  • 5 Afgange Ugentlig 12 t
  • Få pris
 • Tirrenia
  • 9 Afgange Ugentlig 10 t 5 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Porto Torres Genova Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Porto Torres Genova ruten er for en bil og 2 passagerer.

Porto Torres Genova færge anmeldelser

 • "De talte ikke engelsk!"

  Kabinen var fin og middagen var ok (betjent af en charmerende tjener)! Det eneste problem var, at alle meddelser var på italiensk! Så vi anede ikke, hvad der foregik!

  'Peter' rejste på Porto Torres Genova ruten med Tirrenia på Sharden

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur med Tirrenia"

  Jeg beklager, men jeg nød ikke turen. Jeg kunne ikke finde en kabine, og det ville alligevel have kostet mig €400 ekstra, så jeg bookede et sæde. Det var behageligt, men jeg var omgivet af passagerer, der sov på gulvet og der var hunde overalt. Det var meget koldt.

  'Simona' rejste på Porto Torres Genova ruten med Tirrenia på Bithia

  Læs mere Læs mindre
 • "Godt skib"

  Det er et skib, super, men ikke så hurtigt.

  'Valerio' rejste på Porto Torres Genova ruten med Grandi Navi Veloci på SNAV Toscana

  Læs mere Læs mindre

Porto Torres Guide

Den italienske by Porto Torres ligger på den nordvestlige kyst af øen Sardinien. Der er en række ting at se i byen, og den mest populære attraktion er Basilica di San Gavino, fra det 11. århundrede, som er Sardiniens største romanske kirke.

Porto Torres er den anden bedst tjente havn på Sardinien, efter Olbia, og forbinder øen til Genova, med en sejltid på 11½ timer. Der er også tjenester til Civitavcchia (7 timer og 15 minutter), Barcelona (11 timer og 15 minutter), Ajaccio (3½ timer), Propriano (4 timer) og Marseille (17 timer).

Genova Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria regionen i Italien ved Middelhavskysten. Genovas historiske centrum er en labyrint af smalle gyder, der fører til små torve, og her kan man ikke lade være med at sætte pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er der mange forskellige stilarter, som ligger side om side med en middelalderlig mur.
Byens gamle havn er en populær tiltrækning for turister, som kan nyde alle de ting, som den gamle havn kan byde på. Et populært sted nær molen er byens fyrtårn, hvorfra der er dejlig udsigt over Genova og golfen.
Genovas færgeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er der færgeforbindelser mod Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko. Terminalbygningen har alle de sædvanlige passagerfaciliterer og er også kørestol venlig.