Piræus til Kythnos færge

Piræus Kythnos færgeruten forbinder Athen med Kykladerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Zante Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Piræus Kythnos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rute og havn detaljer

Piræus til Kythnos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kykladerne side

Piræus - Kythnos færgeselskaber

  • Zante Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 2 t 55 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Kythnos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Kythnos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen, og Athen centrum ligger kun omkring 12 km fra havnen. Piræus center er generelt fyldt med trafik og har en tendens til ikke at være et sted, som turister besøger. Området har mange af de faciliteter, man ville forvente af en lokal by; banker, offentlige bygninger, gågader og lignende. Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Harbour er nok den mest attraktive del af Piræus, og her er et godt udvalg af restauranter, cafeer og barer.

Piræus er Grækenlands hovedhavn og den største i Europa (og den tredjestørste i verden). Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, barer og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Kythnos Guide

Kythnos er en græsk ø, der ligger meget tæt på Attika og er en del af Kykladerne. Øen, som sommetider kaldes Thermia på grund af dens termiske kilder, er en af de mindre besøgte øer i Kykladerne, men er populær blandt turister på grund af sine varme kilder. Der er et moderne spa beliggende i Loutra, med to varme kilder i området.
Øens havn ligger i Merihas og øens hovedstad hedder Hora og begge ligger på den nordlige del af øen. På den sydlige del af øen, er det kun områderne ved bugten af Ayios Dimitrios og Panayia Canála, som er beboet.
Der er færgeforbindelser fra øens havn til Piræus og Lavrio. Overfarten til Piræus tager ca. 3 timer med konventionel færge, og ca. 1 time med hurtigfærge. Overfarten til Lavrio tager ca. 2 timer. Kythnos er også forbundet med øerne Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros og Kea.