Piræus til Heraklion færge

Piræus Heraklion færgeruten forbinder Athen med Kreta og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 9 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 7 timer mens Anek Superfast servicen sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid fra 8 t 45 m.

Der er 19 overfarter Uge på Piræus Heraklion ruten mellem Athen og Kreta. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rute og havn detaljer

Piræus til Heraklion færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kreta side

Piræus - Heraklion færgeselskaber

 • Minoan Lines
  • 9 Afgange Ugentlig 7 t
  • Få pris
 • Anek Superfast
  • 10 Afgange Ugentlig 8 t 45 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Heraklion Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Heraklion ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Heraklion færge anmeldelser

 • "God ferie"

  Fantastiske personale og fartøj, god mad og akkommodation.

  'Marcos' rejste på Piræus Heraklion ruten med Minoan Lines på Festos Palace

  Læs mere Læs mindre

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen, og Athen centrum ligger kun omkring 12 km fra havnen. Piræus center er generelt fyldt med trafik og har en tendens til ikke at være et sted, som turister besøger. Området har mange af de faciliteter, man ville forvente af en lokal by; banker, offentlige bygninger, gågader og lignende. Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Harbour er nok den mest attraktive del af Piræus, og her er et godt udvalg af restauranter, cafeer og barer.

Piræus er Grækenlands hovedhavn og den største i Europa (og den tredjestørste i verden). Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, barer og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Heraklion Guide

Heraklion er beliggende på den græske ø Kreta, og er øens største by og et hovedcenter i Grækenland. Byen kan føre sin historie tilbage til det 9. århundrede e.kr., da dens udvikling begyndte og senere kom den under indflydelse af araberne, venetianerne og osmannerne. Populære steder i byen inkluderer fæstningsmurerne, som hovedsagelig er grænserne af den gamle by. Disse blev først bygget af araberne og derefter forstærket af venetianerne. Fra de syv bastioner, er det kun Martinengo bastion som har overlevet til denne dag, og er, hvor besøgende finder graven af den berømte forfatter N. Kazantzakis.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til destinationer, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også færgeforbindelser til Piræus på det græske fastland.